28 квітня Україна разом з усім світом відзначила День охорони праці.

27 квітня 2018 року, під патронатом міського голови А.О.Вершини відбулась урочистість, присвячена Міжнародному дню охорони праці.

Головна мета заходу – привернути увагу кожного керівника до вирішення питання мінімізації існуючого рівня травматизму як у виробничій, так і в невиробничій сферах, формування свідомого ставлення людей до проблем охорони праці, щоб кожний працівник дбав про особисту безпеку і здоров’я, а також про безпеку оточуючих їх людей у процесі виконання будь-яких робіт, знав і виконував вимоги нормативно-правових актів з охорони праці.

Протягом березня — квітня в нашому місті проводився ХІ щорічний огляд-конкурс стану охорони праці на підприємствах Павлограда. За результатами конкурсу були визначені підприємства, організації та установи, які досягли успіхів в сфері охорони праці, створенні умов праці у відповідності до вимог нормативно-правових актів.

На урочистому заході переможці конкурсу були нагороджені грамотами та подарунками.

В їх числі Подякою міського голови  нагороджена інженер з охорони праці комунального підприємства «Затишне місто» Лариса Чумаченко.

В рамках Всесвітнього Дня охорони праці традиційно, як і по всій країні, серед учнів закладів освіти міста було проведено щорічний конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Неупереджене журі шляхом відкритого голосування визначило переможців. Ці талановиті школярі були нагороджені подарунками.



На фото: інженер з охорони праці КП “Затишне місто” Лариса  Чумаченко  і  Сергій Кириченко, головний   державний інспектор  відділу нагляду у будівництві, енергетиці, за об’єктами  котлонагляду та підйомними спорудами

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.