Володимир Бугайов, послухайте нашої доброї поради

Дуже шкода, що особа, якій комунальне підприємство «Затишне місто» після несанкціонованого проникнення на міський Полігон твердих побутових відходів дало слушну пораду пройти обстеження у лікаря-психіатра, нею так і не скористалася.

І ось маємо доволі невтішний результат, який свідчить про те, що особистість цього громадянина на ім’я Володимир Бугайов деградує  у незворотному напрямку.

Це можуть підтвердити всі нормальні люди, які вміють думати та читати. Ми маємо на увазі офіційний документ «Схема закріплення території за підприємствами та організаціями для санітарного очищення та благоустрою м. Павлоград».

Вже минув майже рік, як «Схема» була затверджена рішенням сесії Павлоградської міськради від 20.03. 2018 року. Вона оприлюднена на офіційному сайті Павлоградської міськради та сайті КП «Затишне місто». Нам телефонують павлоградці і дякують, що завдяки такій прозорості жодних проблем у цьому питанні  не виникає.

Бо людина розумна, яку наука називає homo sapiens,  перш ніж комусь кидати гучні претензії, спочатку обов’язково дізнається, кому належить дана територія.

Але, на жаль, не в цьому випадку. До прибирання сміття на прибудинковій території, про яку пише Бугайов, КП «Затишне місто» не має ніякого відношення.

Але зараз не це так важливо. Нас насторожило те, що він пише у фейсбуці наступним чином: «трохи більше двох тижнів пройшло з часу, як помітив безлад на сміттєвому майданчику на вулиці Верстатобудівників, між будинками 1 та 1а.

Та  навмисно витримав час, нічого не писав про це два тижні.»

Тобто, як бачимо, цей громадянин зробив свій ганебний допис не на хвилі емоційного  сплеску від неприємної картини зі сміттям. Зовсім ні, хоча це ще якось можна було б зрозуміти. Бо хто з нас інколи не піддається миттєвому пориву? Ця особа, навпаки,  довго ходила кругами навколо. І за цей час ота єдина розумна думка дізнатися, на чиїй території знаходиться смітник, так і не прийшла в цю буйну голову.

Після цього випадку вже трохи з острахом намагаємось передбачити, що ж буде наступного разу, коли візит до лікарні Бугайов знову проігнорує?

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.