В притулку працює система клімат-контролю від мецената Євгена Михайленко. Дякуємо!

На фото  Євген Михайленко з дружиною

Дільниця відлову та тимчасового утримання безпритульних тварин комунального підприємства «Затишне місто» отримала «під ключ» нову кліматичну систему в адміністративній будівлі притулку. Завдяки павлоградському підприємцю Євгену Михайленко, клімат-система була встановлена в операційній кімнаті, де тваринам надається медична допомога, проходять операції зі стерилізації, вакцинація.

Цей чудовий подарунок Євген Іванович зробив від щирого серця, за що директор КП «Затишне місто» Василь Коріневський і співробітники дільниці висловлюють велику вдячність цій чуйній людині. Адже завдяки такій турботі  тепер стануть значно комфортнішими умови під час медичного втручання для тварин, а також для праці людей. Вартість такої благодійної допомоги цінніша тим, що надходить літо зі своїми спекотними температурами. Крім того, встановлений підприємцем кондиціонер взимку зможе працювати також і на обігрів приміщення.

Ми звернулися до Євгена Івановича з запитанням, як він прийняв рішення про надання такої допомоги притулку? І отримали відповідь, що там працюють його друзі. «Тому я добре знаю, яку гарну справу ви робите для безхатніх тварин, – сказав Є. І. Михайленко. – Ви забираєте їх з вулиці, лікуєте і вакцинуєте, намагаєтесь як можна більше тварин прилаштувати в добрі руки. І я подумав, чому б і мені не зробити в житті добру справу, якщо у мене є така можливість? Адже я теж люблю тварин. Недавно лікував свого кота, який захворів, дуже переживав за нього. Згадка про цю історію допомогла прийняти рішення. І я радий, що це вдалося. Ми встановили клімат-систему, зварили стійку для зовнішньої частини обладнання, що знаходиться на вулиці, перевірили техніку в роботі. Все працює, і я цьому дуже радий».

Декілька слів про приватне підприємство, яке очолює наш меценат. «КЛІМАТ-СЕРВІС» вже більше 10 років пропонує увазі павлоградців повний спектр послуг зі створення кліматичного комфорту для підтримки комфортних умов життєдіяльності. Великий досвід роботи  у цій сфері дозволить підходити до підбору спліт-системи (кондиціонера) кожного покупця з точки зору надійності в експлуатації і кращого співвідношення ціна-якість. Тут ви отримаєте професійну підтримку на всіх етапах роботи: від первинної консультації щодо вибору моделі кондиціонера, до своєчасного постачання і монтажу обладнання.

Цікаво знати, що сучасні кондиціонери здатні не тільки ефективно справлятися зі своїм основним завданням – охолоджувати повітря в приміщеннях, але і відмінно обігрівати. За принципом теплового насосу кондиціонер може працювати навіть при зовнішніх температурах до – 30 ° С. Витративши лише двісті п’ятдесят Ватт, ми отримуємо більш, ніж кіловат тепла! Це в чотири рази економніше, ніж будь-який електрообігрівач.

Окрім усього вищесказаного, в перелік послуг «КЛІМАТ-СЕРВІС» входять обслуговування і ремонт кондиціонерів, а також холодильного обладнання, в тому числі й промислового призначення. Високий рівень сервісу і пошук індивідуального рішення для кожного проекту – це принципи роботи підприємства. Кожному відвідувачу тут дарують 10% знижку на сезонну чистку та дезінфекцію кондиціонера.

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.