До Всесвітнього Дня охорони праці

 

«Охорона праці на роботі майбутнього» — девіз Всесвітнього дня охорони праці в 2019 році

25 квітня на урочистій нараді в актовому залі міськвиконкому відбулося відзначення та нагородження переможців конкурсів, присвячених Дню охорони праці.

У 2019 році Всесвітній день охорони праці  приурочений темі: «Охорона праці на роботі майбутнього».

У нашому місті виконавчий комітет Павлоградської міської ради завчасно зібрав  документи від всіх підприємств та організацій для участі в оголошеному ХІІ щорічному огляді-конкурсі стану охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, а також творчі роботи дітей щорічного конкурсу «Охорона праці очима дітей».

В числі нагороджених подяками міського голови Павлограда Анатолія Вершини за безаварійну працю відзначений трудовий колектив комунального  підприємства «Затишне місто» Павлоградської міськради на чолі з директором Василем Коріневським. На сторожі виконання всіх Правил техніки безпеки на дільницях підприємства стоїть інженер з охорони праці Лариса Чумаченко.

Присутня на святі інженер з виробництва Олена Вільхова отримала для «Затишного міста» ще й гарний подарунок – чайний сервіз. Він прикрасив інтер’єр адміністративного офісу підприємства.

За вагомий особистий внесок в реалізацію  держаної політики в сфері охорони праці, відповідальне ставлення до питань охорони праці подякою міського голови нагороджена начальник дільниці благоустрою КП «Затишне місто» Ольга Пасюгіна.

Найгарніший дитячий малюнок на тему роботи нашого підприємства з благоустрою міської території намалювала 10-річна павлоградка Камілла Крупчанова. Юна художниця зобразила роботу бригади з ямкового ремонту доріг і назвала малюнок-коллаж «Дорожні лікарі».

За свій художній витвір дівчинці переданий подарунок у вигляді набору для художньої творчості. Його дбайливо підготувала голова профспілкової організації КП Тетяна Черненко.

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.