Акція з благоустрою  в мкр. ім. 18 Вересня

Вперше на зустрічах з жителями громади восени минулого року міський голова Павлограда Анатолій Вершина оголосив 2020 рік – роком мікрорайонів. Такий підхід до вирішення питань з благоустрою сподобався всім павлоградцям, не говорячи вже про мешканців  найвіддаленіших околиць. Жителям міста та гостям шахтарської столиці Західного Донбасу приємно спостерігати за постійними позитивними змінами, розкішними парками та скверами у центрі.  Звичайно ж, людям хочеться  перебувати в такому сучасному комфортному середовищі завжди. Тому немає нічого дивного в тому, що в перший повноцінний тиждень після новорічних свят директор комунального підприємства «Затишне місто» Василь Коріневський дав завдання трудовому колективу на виконання поставлених завдань з благоустрою віддалених мікрорайонів. 10 січня відбулася одна з перших масштабних акцій з комплексного прибирання  території в мікрорайоні ім. 18 Вересня.

Попрацювати у цей день вийшли не лише робітники  дільниці з благоустрою під керівництвом Ольги Пасюгіної та майстрів, а також всі спеціалісти адміністративного офісу підприємства. Трудовий десант «Затишного міста» одночасно охопив декілька об’єктів. Роботи виконувалися на території парку по вулиці Заводській, місцевому  пляжі, прилеглій території біля військового пам’ятника по вулиці Героїв України, Братському кладовищі загиблих на виробництві, автобусних зупинках.

У парку роботи з  благоустрою велись ручним та механізованим способами. Озеленювачі з допомогою автовишки провели санітарну обрізку дерев та видалили сухостій. Також відбувався покіс торішньої трави, збір сміття, чистка бордюрного каменю, підмітання. Всі купи зібраного  сміття відразу ж були завантажені в причепи автотехніки та вивезені на звалище.

За допомогою спецпристрою йшла переробка гілок на щепу, що дасть можливість використати цей природний матеріал у подальшому озелененні території міста. На «солдатському» пляжі крім збору сміття та видалення сухостою за допомогою спецтехніки під керівництвом майстра Анатолія Тригубова виконувались роботи з вирівнювання  та підсипки дорожнього покриття під’їзних шляхів до річки.

Варто підкреслити, що днем раніше на автобусних зупинках в цьому мікрорайоні були розвішені оголошення для жителів з запрошенням також підтримати дану акцію. На жаль, поки що бажаючих не знайшлося. Сподіваємось, що в майбутньому павлоградці будуть набагато активніше долучатися до заклику зробити 2020 рік роком мікрорайонів.

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.