Ще одна врятована тварина!

 

На рахунку співробітників дільниці благоустрою комунального підприємства «Затишне місто» ще одна врятована тварина. Це знову кіт, який потрапив майже на верхівку високого дерева та жалібно  нявкав декілька днів. Цього разу пригода трапилася на подвір’ї Павлоградського коледжу Національного технічного університету «Дніпровська політехніка». Небайдужа жителька  міста, проходячи повз це місце, декілька днів підряд чула якийсь звук, схожий на стогін. Але не могла зрозуміти, звідки він доноситься. 25 лютого вона вирішила не поспішати в справах, а зупинитися, щоб  ретельно обстежити територію. Врешті таки побачила кота, який сидів на гілці. Її висота над землею сягала вікон багатоповерхівки третього поверху. Після цього тут зібралася група небайдужих людей, які прийняли рішення зателефонувати на гарячу лінію КП «Затишне місто».

Знімати четверолапого знову виїхала бригада, яка займається санітарною обрізкою дерев. За котом у люльці піднявся Олексій Семенюк, на рахунку якого вже далеко не одна врятована тварина. Останнього пухнастика Олексій зняв з дерева 19 лютого на розі вулиць Харківська-Прибера. (До речі, це  кошеня, яке привчене до лотка, зараз проживає на дільниці з благоустрою по вул. Соборна, 105 і чекає на господарів.)

Останній врятований кіт теж доглянутий, він має сірий окрас, на ньому блискучий чорний нашийник.  КП «Затишне місто» повідомить номер телефону сім’ї, яка наразі взяла до себе четверолапого. Сподіваємося, що знайдуться люди, які шукають свого домашнього улюбленця, завдяки нашим фото.  

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.