Для дорогих ветеранів працюємо з любов’ю в серці!

Голова Ради Павлоградської міської організації ветеранів Дніпропетровської області Юрій Белякін звернувся з офіційним листом до комунального підприємства «Затишне місто»  з проханням  надати допомогу з благоустрою за адресою: вулиця Шевченко, 104. Саме тут розташований офіс цієї ветеранської організації, яка є однією з найкращих на Дніпропетровщині.

Після цього, виконуючи виробниче завдання, поставлене міським головою Анатолієм Вершиною, вищевказана територія була обстежена, та узгоджено план наступних дій. Як підкреслив директор КП «Затишне місто» Василь Коріневський, трудовому колективу комунального підприємства завжди приємно приймати участь у таких добрих справах, які свідчать про  шанобливе  ставлення мера міста, депутатського корпусу до своїх почесних земляків.

У цю працю кожен співробітник «Затишного міста», крім професіоналізму, також вкладає часточку своєї душі. Зовсім нещодавно ми відсвяткували свято 9 Травня, віддали шану нашим дорогим ветеранам, які зробили все задля перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 1939-1945 років. Для цих людей хочеться трудитися з великою подякою в серці.

З головою ветеранської організації від імені керівництва комунального підприємства зустрілась майстер Лариса Бровенко. Вона запропонувала професійне бачення благоустрою даної території.

Слід підкреслити, що об‘єми виконуваних тут робіт  були чималими. Пройшло зовсім небагато часу з тих пір, як медики вибралися з будівлі, а на прилеглій  місцевості відразу ж протоптали несанкціоновані доріжки і утрамбували її автомобілями. Крім того, був пошкоджений паркан, і, як це  часто буває, хтось вже почав звозити і викидати будівельне сміття…

У ході дружньої зустрічі з Юрієм Григоровичем було домовлено, що на ділянці площею 300 квадратних метрів краще буде створити композицію з декількох квітників. На них озеленювачі вже посадили  троянди. Також  «Затишне місто» висадить перед головним входом в офіс алею молодих дерев. Ще будуть встановлені зручні лавочки, щоб люди старшого покоління змогли з комфортом присісти на відпочинок на свіжому повітрі.

14 травня роботи з благоустрою розпочались з вивезення будівельних відходів, каміння, опалих гілок. Далі було виконано планування ґрунту за допомогою спецтехніки. Також робітники вирізали всю поросль, привели до ладу  невеликі квітники, які залишились непошкодженими, підмели й вивезли відходи.

Чимало сил довелось прикласти чоловічій половині бригади «Затишного міста» під час встановлення двох секцій бетонного паркану. І вже після цього територія відразу ж змінила свій вигляд, стала чистою та доглянутою.

Надалі «Затишне місто» забезпечить полив зелених насаджень у дворику Павлоградської міської організації ветеранів.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.