Подяки “Затишному місту” за участь у міських проектах, допомогу жителям Павлограда

Звернення міського голови Анатолія Вершини до всіх жителів нашого міста, щоб кожен вийшов та посадив дерево, підтримала дуже велика кількість громадських та молодіжних організацій, ОСББ, небайдужих людей. Це дуже радує, бо зелені насадження – це наші легені, які мають неоціненне екологічне, соціальне та економічне значення: забезпечують киснем, переробляють шкідливі викиди, зберігають водні ресурси, забезпечують  здорове середовище для людей.

Комунальне підприємство «Затишне місто» на чолі з директором Василем Коріневським з задоволенням приймає участь у багатьох великих міських проектах на території Павлограда та в кожний з них вкладає свої потенційні технічні та людські ресурси й можливості.

Пропонуємо розповідь про такі зелені акції, які відбулися протягом останнього часу та про велику кількість подяк, які продовжують постійно надходити на адресу особисто Василя Вікторовича та всього трудового колективу комунального підприємства.

Так, у суботу, 13 квітня,  комунальне підприємство «Затишне місто» стало учасником  масштабної висадки саджанців на мікрорайоні ПЗТО. Вона була проведена спільно з мешканцями мікрорайону та за підтримки народного депутата України Артура Мартовицького. Уже зовсім скоро на цьому місці буде створена затишна зона для відпочинку. 260 саджанців тепер будуть прикрашати мікрорайон!

Організація Молодіжна Ініціатива Реформ висловила подяку КП “Затишне місто” Павлоградської міської ради за професіоналізм та активність у проведенні суботника. А також зробила заклик приєднуватися, щоб зробити наше місто зеленим та квітучим!

13 квітня в парку на вулиці Комарова також було людно – тут проходив «Том Сойер Фест». Це фестиваль, який закликає «розфарбувати власне місто» – об’єднати і разом привернути увагу до його благоустрою. У 2018 році це був парк ім. 1 Травня,  а в цьому році була обрана паркова зона мкр. ім. 40 років Жовтня.

Участники ТОМ СОЙЄР FEST попрацювали і в парку  біля стадіону «Гірник» ФСК ім. М.Шкуренко. У зеленому святі прийняли участь начальник дільниці благоустрою Ольга Пасюгіна, майстри Лариса Бровенко, Катерина Козюра, порадам та допомозі яких дякували всі, хто прийшов прибрати довкілля, посадити саджанець.

 

 Директор КП «Затишне місто» В.В. Коріневський отримав подяку від жителів  будинку по вулиці Дніпровська, 563, а також колективу КП “Затишне місто” за роботу, яка була проведена по обрізці старих дерев і благоустрою території вздовж  вулиці Дніпровська. «Як приємно бачити таку чистоту, такий порядок! Порядок в місті починається з порядку біля свого будинку!, – написала від імені жителів Тетяна Громакова. – Дякуємо Вам, Василю Вікторовичу, з Вами дуже приємно працювати!»

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.