Весняна толока на селищі ім. 18 Вересня

Дуже великий обсяг різнобічних видів робіт з благоустрою було виконано в п’ятницю, 13 березня, в мкр. ім. 18 Вересня. На планову акцію в рамках міської концепції «2020 рік  – місто без околиць», яка проводиться за особистою ініціативою мера Павлограда Анатолія Олексійовича Вершини і підтримки депутатського корпусу, вийшов попрацювати весь згуртований колектив КП «Затишне місто». Комунальне підприємство підтримала поки ще не дуже численна група жителів, які приєдналися, прочитавши оголошення про запрошення на весняну толоку. Директор КП «Затишне місто» Василь Вікторович Коріневський особисто подякував всім небайдужим людям, які прийшли допомогти.

Склалося так, що ці планові роботи на селищі збіглися з наступаючим Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. З огляду на існуючу ситуацію в країні і оголошення карантину, своє професійне свято співробітники «Затишного міста» вирішили не скасовувати, а відзначити на більш якісному рівні. Свято ознаменували масштабною толокою на благо павлоградців!

Розбившись на невеликі групи, разом взялися за роботу озеленювачі, майстри, водії, інженерно-технічна і юридична служби, бухгалтерія, служба забезпечення, преса і т. д. До них приєдналася молодь громадської організації «Позитивний Павлоград», яку привів чудовий хлопець Богдан Жадан . Велика  вдячність також небайдужим мешканкам  селища, в числі яких Вікторія Сливна.

Свої побажання та дружні поради надав ветеран  праці, який довгий час був директором міського комунального підприємства у Павлограді, Юрій Васильович Силич.

Перший п’ятничний десант в 8.30 висадився на місцевому пляжі біля берега р. Вовча. Тут було зібране будівельне і побутове сміття та спланована територія спуску до річки. Далі пофарбовані спортивні вуличні тренажери і висаджена перша алея молодих дерев. Клени і в’язи рівними рядами розташувалися уздовж берега, щоб у майбутньому дати тінь відпочиваючим тут городянам. За допомогою спецтехніки було встановлено великий антивандальний контейнер для сміття.

 

Наступним об’єктом відпрацювання стала вулиця Заводська практично по всій її протяжності. Проведені роботи по: прочищеню дощових каналів, викорчовуванню старих пнів, очищенню бордюрного каменю, а також підмітання, збір і вивезення накопичених за зиму відходів.  Автобусні зупинки вздовж цієї міської автомагістралі були очищені і пофарбовані в яскраві кольори. Поруч з ними на міцній бетонованій основі встановлені 6 нових сміттєвих урн з фірмовим логотипом КП «Затишне місто».

За адресою Заводська, 29 бригадою з ямкового ремонту були відновлено бордюри і відремонтована холодним асфальтом пішохідна доріжка.

У міському парку мкр. ім. 18 Вересня вдалося пофарбувати конструктиви і лавочки.

Закликаємо співробітників всіх міських підприємств і організацій підтримати таке гарне починання «Затишного міста.

Не залишайтеся осторонь!

Приєднуйтесь!

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.