Міські квіти

Завдяки міській владі Павлограда, незважаючи на нелегкі умови, пов’язані з протиепідемічними заходами, докладається багато зусиль для створення комфортного середовища у нашій одній великій оселі – шахтарській столиці Західного Донбасу. Під керівництвом міського голови Анатолія Вершини робиться все для того, щоб містяни могли насолоджуватися неповторною красою й унікальністю рідного краю. Краєвиди Павлограда продовжують тішити око і веселити душу містян, допомагаючи справлятися з існуючими  проблемами.

Працівники комунального підприємства «Затишне місто» Павлоградської міськради під керівництвом директора Василя Коріневського на міських клумбах продовжують висаджувати саджанці   найрізноманітніших квітів. Першочергово робітники дільниці благоустрою, яку очолює Ольга Пасюгіна, висадили квіти на клумбі біля меморіального комплексу на Алеї Слави.

Милувати око містян та гостей Павлограда протягом літа своїм різнобарв’ям будуть петунії, сальвії, тагетіс (чорнобривці) та інші декоративні квіти. Озеленювачі  «Затишного міста» кожної весни створюють нові та надзвичайно гарні композиції, які дарують велику естетичну насолоду. Далі протягом весни та літа дбайливо доглядають за зеленими насадженнями,  отримуючи за свою працю багато подяк від вдячних павлоградців.

На території Дитячого парку завдяки професіоналам КП «Затишне місто» цієї весни знову запрацював фонтан. Його водна феєрія дасть можливість відпочинку та релаксації в умовах проживання на території промислового міста.

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.