Підзимовий підсів газонної трави

Озеленювачі комунального підприємства «Затишне місто» 3 лютого зробили підзимовий підсів газонної трави на проблемних місцях в Дитячому парку. Для цього був вибраний саме цей безвітряний день з плюсовою температурою, як того потребують правила підзимового підсіву.

Вкрай важливо й те, що підприємством було закуплене універсальне насіння. Як розповіла начальник дільниці з благоустрою КП Ольга Пасюгіна, в інструкції сказано, що цей сорт газонної трави можна садити в підмерзлу землю, але обов’язково при плюсовій температурі. Потім приморозка дає йому додаткову силу для виживання, високу  морозо-  і жаростійкість. Завдяки внесенню  якісних мінеральних добрив для осінньо-зимового  використання, насіння швидко пустить перші паростки.

З понеділка синоптики вже обіцяють морози, – підкреслила О.А. Пасюгіна, – але вони цим паросткам будуть не страшні. Тим паче, що зверху насіння в достатній кількості прикрите підготовленим грунтом. Якщо ще й випаде сніг, то після таяння в грунті накопичиться  волога, яка  також дасть необхідну силу для росту. Вже навесні трава матиме гарну кореневу систему і швидкий зріст. З часом дана зелена ділянка нічим не буде відрізнятися від всієї площі рулонних газонів на території Дитячого парку.»

Такий же підзимовий підсів газонів КП «Затишне місто» виконає у сквері ім. Т. Шевченко. Робиться це І вже не вперше, через нерадивість деяких мешканців. Тих, які вигулюють своїх домашніх улюбленців по зелених килимах у місцях масового відпочинку. Хоча там стоять таблички з забороною ходити по газонах та вигулювати собак. Порушення цих вимог є неповагою до  праці робітників міської комунальної служби з благоустрою.

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.