Встановлені бетонні напівсфери в мкр ім. 18 Вересня та Полігон

Виконуючи побажання павлоградців, КП «Затишне місто» продовжує встановлювати бетонні напівсфери для заборони наскрізного проїзду та паркування транспорту. Так, 15 квітня робітники дільниці благоустрою встановили ці обмежувальні об’єкти на територіях двох віддалених мікрорайонів. Антипаркувальні засоби добре вписалися в дизайн відремонтованої алеї Козацької Слави в мкр. 18 Вересня. Відтепер вони надійно захищають прилеглу територію цієї зони відпочинку. Тим самим сприяючи підвищенню безпеки насамперед мам з дитячими колясками, людей похилого віку,  велосипедистів.

 

Такі ж бетонні напівсфери на прохання депутата Павлоградської міської ради, директорки ЗОШ № 4 Лариси Кравченко встановлені на вулиці  Сергія Корольова. Це пішохідна доріжка, якою мешканці селища Полігон зазвичай ідуть на мікрорайон ПЗТО.

 

Як розповіла Лариса Олексіївна, у грудні  минулого року на прохання батьків учнів ця доріжка була відремонтована, на ній постелили бруківку. Однак, це не зупинило  несвідомих водіїв, які продовжували колесами своїх авто розбивати покриття. Оскільки усні звернення до порушників не дали результату,  довелося звернутися з проханням допомогти до  міського голови Анатолія Вершини. «Я дуже вдячна, що це питання було відразу ж оперативно та професійно вирішене за участю КП «Затишне місто», яке очолює Василь Коріневський, – підкреслила Л.О. Кравченко. –  У майбутньому такі напівсфери  було б добре також встановити на Полігоні біля пам’ятника загиблим заводчанам. Тому що цю прилеглу територію обрали для паркування автомобілісти усіх підприємств, що розташовані на вулиці Сергія Корольова.»

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.