Весняна толока

 

У атмосфері дружнього спілкування та  взаємовиручки павлоградські комунальні підприємства, депутати, підприємці, небайдужі городяни виходять на весняні толоки. Це можливо завдяки тій особливій атмосфері, яка об’єднує усіх разом і є ініціативою міського  голови Анатолія Вершини. Особливістю цьогорічних весняних суботників є те, що вони проводяться на віддалених околицях міста. 16 квітня на допомогу КП «Затишне місто» прибирати від сміття вулицю Західнодонбаська вийшли співробітники Павлоградського водоканалу та Тепломережі. У цей же день на набережній пляжу в мкр. ім 18 Вересня з’явилися нові зелені насадження: молоді клени, акації та тополі. Їх разом з працівниками дільниці благоустрою «Затишного міста» посадили спеціалісти адміністративного відділу нашого комунального підприємства. З часом тут для відпочиваючих будуть затишок у тіні дерев і порятунок від спеки. Під час цієї толоки також було зібране випадкове сміття на прибережній зоні, пофарбовані  спортивні конструктиви, оновлений антивандальний контейнер для сміття, вивезене стихійне звалище.

Як розповів директор «Затишного міста» Василь Коріневський, найближчим часом буде прибрана територія прибережної зони по вул. Добролюбова, яка теж дуже подобається павлоградцям.

Завтра, 17 квітня, КП Затишне місто» у співдружності з депутатом Павлоградської міськради Олександром Єрмаковим вийде на суботник у парк ім. 1 Травня. А ще у цей суботній день напередодні пасхальних свят буде розчищатися територія кладовища по вул. Боженка – за ініціативою депутатів обласної ради Тетяни Холоденко та Олексія Борисенко.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.