Співпраця з депутатом задля комфорту жителів

Депутат Петро Ковбаса представляє інтереси своїх виборців  в Павлоградській міській раді, які  є жителями Городища та мікрорайону Шахтобудівників.

Працюючи на задоволення потреб саме цих мешканців, допомагаючи меру міста Анатолію Вершині та його команді зробити більш комфортнішим життя містян, П.М. Ковбаса знаходиться в постійному діалозі з людьми. І щоб своєчасно та якісно виконувати побажання своїх виборців,  депутат співпрацює з комунальним підприємством «Затишне місто» Павлоградської міськради.

Основна частина закріпленої території цього  депутата  – це один з найстаріших мікрорайонів Павлограда, який будували і заселяли першопрохідці-шахтобудівники Західного Донбасу. В той же час створювалась і інфраструктура поселення з його дорогами, освітніми та медичними закладами,зеленими  насадженнями. На сьогодні саме погані дороги і великі старі осокори з вербами, які своїм корінням на прибудинкових територіях попіднімали  й поламали асфальтове покриття, є тут однією з чималих проблем. Так само потребують ремонту і дороги  в Городищі, де виборці живуть у своїх приватних будинках .[read more=”Читати далі…” less=”Згорнути…”] 

П.М. Ковбаса акцентував увагу, як саме проходить його співпраця з комунальним підприємством в рамках міської програми з благоустрою. Пропонуємо читачам розповідь Петра Миколайовича:

«Ми з депутатами були дуже  задоволені, коли міський голова Анатолій Олексійович Вершина підтримав пропозицію нашої депутатської  комісії по роботі з ЖКГ, яку очолює Валерій Антонович Бочковський. Її суть була в тому, щоб створити у КП «Затишне місто» нову дільницю з ямкового ремонту доріг. Хоча в цей період становлення у нас було немало опонентів, але зараз, завдяки професійній роботі комунального підприємства на чолі з директором Василем Вікторовичем Коріневским, стало зрозуміло, що це було правильне та своєчасне рішення. Я також вдячний заступнику міського голови  Віталію Сергійовичу Мовчану, що він завжди підтримує ініціативи нашої депутатської комісії, які після їх втілення вже принесли і будуть приносити позитивні результати.

Розкажу про них на своєму прикладі. Субвенційні кошти, які виділені з місцевого бюджету на потреби закріпленої за мною території міста, свідомо були спрямовані саме на ямковий ремонт доріг. Його професійно виконала дорожня бригада «Затишного міста».Вважаю, що так повинні вчиняти всі депутати Павлоградської міськради, якщо вони хочуть бути не на словах, а на ділі справжніми патріотами свого міста.  Адже таким чином ми всі разом будемо підтримувати та розвивати наші  рідні комунальні підприємства, створювати нові робочі місця для павлоградців. Сплачені кошти та податки залишаться в регіоні і будуть продовжувати працювати задля наших земляків та розвитку громади. Хочу наголосити, що мої виборці задоволені якістю виконаних робіт. Ямковий ремонт був виконаний професійно і акуратно! Так, у цьому році  асфальтове покриття дорожня бригада КП «Затишне місто» полагодила на наступних вулицях мого округу: Челюскінців,  Можайського, Ломоносова, Менделеєва, провулках Берестовий, Преображенський, Покровський. Саме на цих ділянках, вперше працювала, випробувавши свої сили та вміння, нова техніка «Вobcat»  з навісною фрезою. Це обладнання  КП отримало за кошти міського бюджету. Можливість  всім бажаючим побачити якість роботи цієї техніки та власне сам виробничий процес , є завдяки новоствореному сайту КП «Затишне місто» у рубриці «Відео» .Як на мій погляд людини з вищою технічною освітою,  десь 3-4 роки в майбутньому  цим дільницям ямковий ремонт буде не потрібний.

 

Взагалі, хочу підкреслити, що мені завжди  легко і приємно спілкуватися з директором Василем Вікторовичем Коріневським, головним інженером Володимиром Олександровичем Господом, начальником дільниці благоустрою Ольгою Анатоліївною Пасюгіною. Я знаю цих людей давно, вважаю їх своїми друзями, але перш за все  трудовий колектив «Затишного міста»  для мене – це професіонали своєї справи. Завжди, коли звертаюсь до них, отримую бажаний результат. Так, хочу згадати  той час, коли в місті останнім часом  «хазяйнувала» осіння стихія. Тоді в різних мікрорайонах падав сухостій,  і диспетчер Павлоградської міськради постійно фіксував нові повідомлення про аварійні ситуації. Не дивлячись на велику кількість викликів, робітники «Затишного міста»  своєчасно ліквідовували одну аварійну ситуацію за другою. Так, в моєму окрузі навпроти  входу в поліклінічне відділення похилилася  стара тополя, ледве тримаючись на іншому дереві, і могла в будь-який момент впасти. Це була велика потенціальна загроза як для відвідувачів поліклініки, так і для перехожих. Після виклику бригада озеленювачів приїхала  надзвичайно швидко, і аварійне дерево було спиляне.

Також  мої виборці згадують добрими словами озеленювачів комунального  підприємства за посадку алеї молодих дерев на вулиці Дніпровській, що неподалік від  шахтарської автобусної зупинки. Всі деревця були висаджені добрими руками, бо добре прийнялися, підросли і вже стали таким собі живим щитом від техногенного навантаження  з боку потужної автомагістралі.

Передаю подяку від мешканців ПШБ і за доглянуті квітники в мікрорайоні, в тому числі  біля  пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. Завдяки турботі робітників благоустрою,  ці об’єкти завжди доглянуті.

Зовсім скоро фахівці «Затишного міста»  будуть освоювати незвичну для себе виробничу функцію: опікуватися бездоглядними тваринами  в збудованому для них притулку. Мої виборці про це вже добре знають і звертаються до мене з запитаннями. Справа в тому, що мікрорайоні Шахтобудівників є чимало добрих людей, які добре підгодовують безпритульних собак. Їх тут розвелось немало. В районі місцевого ринку, біля шкіл бігають цілі вервечки собак. По вулиці Підгірній живе  у нас одна жіночка, яка дуже любить собак та котів, але чомусь недолюблює людей. Особливо потерпають її сусіди, адже в її квартирі, з їхніх слів, живе близько 20 собак і така ж кількість котів. Від їдкого смороду неможливо зайти в під’їзд. Нам ще доведеться гуманно та цивілізовано вирішувати й такі питання моїх виборців разом  з КП «Затишне місто».[/read]

 

 

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.